040 - 851 90 80
info@wattanders.nl
In het kort over...
 • Hoe wordt CO2 uitstoot berekend?
  Meer...

 • Welke rekenregels worden gebruikt?
  Meer...

 • Kan een evenement worden verduurzaamd?
  Meer...

 • Wat is Green Key?
  Meer...

Wat is Green Key?

De Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche, en in de markt voor vergader- en congreslocaties, die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), met zorg voor milieu op het bedrijf en de natuur in hun omgeving.

De Green Key staat garant voor de vrijwillige inzet van de ondernemer om meer aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving van hem verlangt. De Green Key is een middel om het duurzame imago van de onderneming naar gasten, overheden en zakenrelaties te communiceren.

Om voor de Green Key in aanmerking te komen moeten ondernemers veel maatregelen nemen met betrekking tot milieuzorg en MVO. Deze maatregelen zijn deels verplicht, deels optioneel. Green Key Nederland kent drie niveau’s: Brons, Zilver en Goud.

Wattanders ondersteunt bedrijven bij het behalen van de Green Key door het vergroenen van het energieverbruik, het reduceren van het energieverbruik en het opstellen van een CO2-footprint. Daarnaast helpen we bedrijven bij het organiseren van duurzame meetings en duurzame evenementen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.