040 - 851 90 80
info@wattanders.nl
In het kort over...
 • Hoe kan mijn organisatie de CO2-uitstoot reduceren?
  Meer...

 • Hoe kan mijn organisatie het energieverbruik verlagen?
  Meer...

 • Hoe krijgt mijn organisatie inzicht in het energieverbruik?
  Meer...

 • Welke mogelijkheden zijn er om zelf energie op te wekken?
  Meer...

 • Wat is een slimme meter?
  Meer...

Hoe kan mijn organisatie het energieverbruik verlagen?

Het verlagen van het energieverbruik begint bij het meten van het verbruik. Inzicht in het afnamepatroon van het energieverbruik van een organisatie geeft de mogelijkheid tot directe maatregelen en vaak forse besparingen. Daarom is het belangrijk om vrij te beschikken over meetdata en daarbij niet afhankelijk te zijn van een netbeheerder of energieleverancier.

Wattanders helpt uw organisatie bij het inzicht krijgen in uw verbruik. Met onze partner ReadOn zijn we in staat om op de meest interessante plaatsen in uw bedrijf een datalogger te plaatsen, waarmee u op ieder gewenst moment inzicht heeft in het verbruik. De opbrengst van de meest eenvoudige duurzaamheidsmaatregelen in een gebouw wordt direct zichtbaar.

Via een interactief dashboard kunt u de mate van duurzaamheid van een gebouw direct duidelijk maken richting alle stakeholders: van werknemers en aandeelhouders tot klanten en leveranciers.

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende demonstratie van de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een afspraak.