T 040 851 90 80
info@wattanders.nl

Bel voor een vrijblijvende afspraak

Nieuws
  • 01-05 Ikea verduurzaamt zelfs de Zweedse balletjes Meer...
  • 15-04 Heineken verdubbelt duurzaam energiegebruik Meer...
  • 08-04 App maakt duurzaamheid een spelletje Meer...
  • 27-03 Datacentra weinig transparant over herkomst stroom Meer...
  • 21-03 Televisiereclame Toon was misleidend, Eneco-spotje aangepast Meer...
In het kort over...

Inkoopstrategie energie

Welke strategie├źn zijn er voor het inkopen van elektriciteit en gas en welke strategie past het beste bij uw bedrijf? 

Het inkopen van energie vraagt om structurele aandacht en een inkoopstrategie. De energieconsultants van Wattanders stellen samen met u een risicoprofiel op, waarin wordt vastgelegd hoeveel risico uw organisatie wil lopen. Op basis van jarenlange ervaring in de energiemarkt adviseert Wattanders over de meest geschikte inkoopstrategie en de vertaling daarvan naar een tenderdocument. Uw persoonlijke energieconsultant kijkt tevens naar de inrichting van uw interne inkooporganisatie om zo het resultaat van de inkoopstrategie te optimaliseren.

In praktijk blijkt dat het beste resultaat bij het inkopen van elektriciteit en gas wordt bereikt door een combinatie van de volgende factoren: informatie, deskundigheid en tijd.

Deze factoren zijn gecombineerd in de Wattanders Energyportal. Op een eenvoudige manier krijgt uw organisatie alle relevante informatie beschikbaar die door energieleveranciers, consultants en strategische energie-inkopers gebruikt wordt bij het bepalen van het juiste inkoopmoment en het verlagen van energiekosten.

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Wattanders? Neem dan contact met ons op.