Duurzaam ondernemer
Partner MVO Nederland

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wattanders BV is opgericht door Jeroen Setz (1970) en de gebroeders Jos (1974) en Gert-Jan Hovinga (1977). In de afgelopen tien jaar hebben wij in verschillende functies onder andere gewerkt bij DONG Energy, Oxxio, DVEP Energie en NRE Energie. Samen hebben we veel kennis van marketing & sales, de in- en verkoop van gas en (duurzame) elektriciteit, back-officeprocessen van energieleveranciers (facturatie, switch, incasso) en riskmanagement. Het team is onlangs aangevuld met Bernd Setz (1968). 

Missie Wattanders
Wattanders wil een duidelijke, spraakmakende bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de energiemarkt. Wattanders heeft tot het doel het transparanter en eenvoudiger maken van de energiemarkt voor bedrijven en consumenten.

Netwerkorganisatie
Wattanders is een netwerkorganisatie. We werken samen met specialisten op verschillende gebieden. Op die manier kunnen we u helpen bij alles wat te maken heeft met energiekosten, de in- en verkoop van gas en elektriciteit, duurzame energie en andere energie gerelateerde vraagstukken.

Waar zitten wij?
Wattanders is gevestigd in het Twinning Center, De Zaale 11 te Eindhoven. Het Twinning Center in Eindhoven is een modern bedrijvencenter voor startende en jonge bedrijven en is een initiatief van Brainport Development.