Referenties

In de afgelopen jaren hebben we met veel verschillende bedrijven en instellingen samengewerkt. Hieronder een aantal klanten aan het woord over hun ervaringen met Wattanders.

Technische Universiteit Eindhoven
We werken al heel wat jaren met Wattanders. De samenwerking verloopt altijd goed. De lijnen zijn kort en de uitleg, communicatie en aanpak is helder. Jeroen is een oprechte adviseur met een eerlijk en no-nonsense verhaal. Zijn toegevoegde waarde is dat je ook echt met hem als persoon kunt sparren.  Hij is meer dan alleen adviseur en neemt echt de tijd voor je. We waren in 2010 de eerste universiteit die met Wattanders een samenwerking zijn gegaan. Er zijn er meerdere gevolgd!
Thijs Meulen, Beleidsmedewerker Smart Buildings, Energy & Sustainability
Zuyd Hogeschool
We hebben gekozen voor Wattanders vanwege hun grote kennis van de energiemarkt. De samenwerking bevalt prima, voor ons complexe materie wordt door hen simpel uitgelegd.
Harry Waber, energiecoördinator
Gemeente Apeldoorn
De werkwijze van Wattanders en Jeroen is gedegen, betrouwbaar, deskundig, flexibel en marktconform. De samenwerking vindt plaats in een vriendschappelijke professionele sfeer waarin plaats is voor humor.
Wim Naberman, inkoopadviseur
GVB Amsterdam
Door de ervaring van de Nationale Spoorwegen met Wattanders hebben wij contact met hen gezocht. Samen met Wattanders hebben we gezocht naar het maximaal haalbare in de energiemarkt binnen onze strategische doelstellingen. Wattanders hield ons in dit traject heel scherp en bewaakte de balans tussen onze wensen en de mogelijkheden in de energiemarkt. Jeroen kan zich goed inleven in onze positie. Hij weet dat we met een strak tijdspad werken maar is desondanks niet bang om met ons de discussie aan te gaan. Al met al een constructieve samenwerking.
Leo Snel, Categoriemanager Inkoop a.i. Infra, Vastgoed, Facilitair en HRM

Deze organisaties kozen ook voor Wattanders

WattAnders maakt gebruik van cookies

WattAnders.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacybeleid.